KLK
 • КОНСУЛТАЦИИ

  „КЛК Канстракшън” ЕООД извършва всякакъв вид консултации в сферата на проектирането, строителството и инвеститорският контрол.

  Разполагаме с финансови експерти и анализатори способни да ви предложат най-рационалното и икономически ефективно решение за вашият проект или бъдещ план.
  Нашите високо квалифицирани специалисти които могат да ви помогнат технически за изготвянето на всякъкъв вид документи. Планове,тръжни книжа, проекти и строителна документация.

 • ПРОЕКТИРАНЕ

  Можем да изготвим за вас напълно индивидуални проекти и разработим индивидуални решения за вашите планове. Щe ви предоставим оригинален проект отговарящ на вашите желания или представи.
  Нашите проектанти и инженери могат направят за вас проектиране, геодезически проучвания, кадастър за вашият бъдещ обект.

 • СТРОИТЕЛСТВО

  Осъществяваме пълен и качествен цикъл на строителство от началото на проекта до неговото окончателно завършване.
  Цялостен специализиран контрол по време на всички строежни и ремонтни работи. Осигуряваме пълна и прецизна отчетност на всички извършени от нас дейности.

 • РЕКОНСТРУКЦИЯ НА ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ

  Осъществяваме пълна или частична реконструкция на хотели, обществени или промишлени сгради, търговски обекти, учреждения, училища, фабрики, малки или големи предприятия и складове.
  Фирмата разполага със специалисти натрупали дългогодишен опит и извършващи качествени и бързи ремонти. Предоставяме дългосрочна гаранция и годишна техническа поддръжка на направените от нас обекти.
  Извършваме цялостна или частична консултация относно идеите на проекта и неговта инономическа ефективност спрямо съвременните тенденции на пазара.

 • РЕКОНСТРУКЦИЯ НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ

  Разполагаме с високо квалифицирани специалисти в областта на строителството и реконструкцията на жилищни сгради. Екстериор и интериорни решения за къщи, дворове и сгради.
  Можем да Ви предложим оригинални проекти за ремонта или преустройството на вашият дом или офис. На отлични цени с дългосрочна гаранция можем да направим за вас:
  Всякъкъв вид външни и вътрешни ремонти,реконструкции и поправки в сферата на строителството/ зидария, изолации, шпалковки, фаянс и теракота, PVC I AL дограма и цялостно обурудване/. Основни строежи и довършителни ремонти по сгради и обекти.
  Осигуряваме строг контрол на изпълнение и прецизност по време на работният процес.